sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Terkkuja Tallinnan-laivalta

Lähden Silja Europalle 22 tunnin risteilylle Tuulan tyttären Jennan kanssa. Mukaan risteilylle lähtevät Saara ja Heljä. Aion mennä Michael Monroen keikalle ja syödä hyvin.

Torstaipäivänä kävin allekirjoittamassa koululla harjoittelusopimuksen ja söin siellä lounaan.
Koulusta lähdössä iltapäivän lumituiskussa Sitten menin vielä hetkeksi kotiin pakkaamaan. Olin tilannut taksin Länsiterminaaliin kl 17.10, mutta kova lumipyry haittasi taksiliikennettä. Taksi tuli pihaan vasta noin 17.55. Jännitin, ehdinkö laivalle. Tiukille meni, mutta onnistui! Saavuin terminaaliin 18.15.

 Veimme avustajan kanssa tavarat hyttiin ja huokaisin helpotuksesta.
Hyttimme oli b-luokan ikkunaton invahytti vitoskerroksessa.
Se oli muuten hyvä, mutta sen lattia oli paikoitellen epätasainen ja vessan lattia oli liukas. Vessaan mennessäkin lattiassa oli pieni nousu tai kohouma, takaisintullessa mäki. Vessasta tuoliin siirto hiukan pelotti tuossa mäessä. Puristin Returnerin ylätankoa rystyset valkeina, Jenna hiukan jarrutteli menoa. Hyvin meni!
                               


                                     

      Vessan lattia oli tosiaan niin liukas, etteivät returnerin jarrut meinanneet pitää. Sekin toi pienen lisähaasteen, pärjäsimme kuitenkin.Härkää ja perunagratiinia, nam!


Herkullisen ruoan jälkeen lähdimme Michael Monroen keikalle yhteen laivan baareista. Keikka oli superhyvä, mutta kun pieneen baariin meni 80-150 henkilöä keikalle, siellä oli ahdasta ja kuumaa.

Ei kommentteja: