sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Risteilyltä Peltsin iltanuotiolle..


Moi taas!


Perjantaina tein vielä laivalla joitakin ostoksia ja kuuntelin karaokebaarin esityksiä. Käytimme yleisissä tiloissa olevaa invavessaa, koska se oli vähän parempi.

Söin Fast Lanessa aasiaistyyppista kanawokkia, se oli sopivan tulista ja tosi hyvää.
 Kotona olin n. 17.30. Oli kiva risteily!
Siljan laivat Symphony ja Serenade ovat mielestäni kuitenkin viihtyisämpiä ja esteettömämpiä kuin Europa. Niiden invahytin wc on parempi.

Lauantaina oli Luontokeskus Haltiassa Talviluonnon päivä. Näin siitä ilmoituksen Facebookissa. Tarkoitus oli osallistua siihen jo päivällä, avustajalle sattuneen kömmähdyksen vuoksi osallistuin vain iltanuotiolle. Harmi vaan, että luontokeskus meni kiinni jo iltanuotion alkaessa. Olisin halunnut päästä vessaan nuotion aikana. Saavuttuamme Haltiaan kerroin asiasta työntekijälle.

- Mä lähden nyt kotiin, hän vastasi vähän töykeästi. Ymmärrän kyllä, että henkilökunnalla on työajat, mutta voisiko tapahtumailtoina olla vähän joustoa niissäkin? Wc-käyntini olisi kestänyt vain vartin.

Makkaranmyyntikin olisi ollut kiva. En tajunnut ottaa omia mukaan, ja oli vähän nälkäkin.

Illan kruunasi kuitenkin Peltsin iltanuotio. Hän kertoi elävästi ja hauskasti ohjelmiensa kuvauksista ja työkavereidensa jäynistä.

- Ei siellä erämaassa joka päivä suihkuun pääse, hän sanoi tuttuun suorasukaiseen tyyliinsä.
Meinasin kommentoida, että sama se on mullakin. Tarvitsen avustajaa suihkussakin. Tuttu juttu itselleni ja monelle vammaiselle nykyäänkin, valitettavasti. Asumispalveluyksiköiden resurssit ovat rajalliset, varinkin viikonloppuisin.

Parin tunnin päästä oli pakko lähteä kotiin vessaan. Mielelläni olisin jäänyt myöhempäänkin.
















Poiketkaa ihmeessä haltiaan päivällä tai alkuillasta. Se on esteetön ja kiinnostava, suosittelen!

Ei kommentteja: