maanantai 4. syyskuuta 2017

Loppuvuoden matkasuunnitelmia


Moikka! Enää kuukausi Köpiksen-matkaan, ihanaa! Odotan innolla! Kiva pieni tauko opiskelun loppurutistuksen keskelle. Käyn tivolissa ja syön voileipiä, tarkempaa ohjelmaa en ole vielä suunnitellut, hyvä niin. Liiallinen kiire pilaa matkan aina. Ja koska tämä on viikonloppureissu, en yritäkään ehtiä kaikkea kerralla. Ennen sitä menen Silja Serenadelle Stockholm Travel showhun. Siellä tapaan muita muita matkabloggaajia, matkailualan ammattilaisia ja yritysten edustajia.Minä ja MuumipeikkoTanskalainen kanavoileipä Tampereen Tivoli-baarissa


Suunnitteilla on myös pikkujouluristeily Silja Symphonylle joko marraskuun lopussa tai joulukuun alussa. Silja Symphony kiinnostaa siksi, koska en ole käynyt siellä pitkään aikaan.
Olisi kiva vähän uusia meikkejä, ehkä löytyisi jotain kivoja joululahjojakin esimerkiksi isoveljeni lapsille. Kyseessä on Päivä Tukholmassa risteily, olisi kiva piipahtaa myös esimerkiksi Skansenin joulumarkkinoilla.


Twitterin matkachatissa oli pari viikkoa sitten puhetta syys-ja ruskamatkoista, Lapin ruskamatkakin olisi joskus kiva. Vaikkapa Saariselälle tai Rovaniemelle. Ja Arktikumiin haluaisin uudestaan.
Siellä on ihanasti esitelty lappilaista kulttuuria ja elämää. Ensimmäinen vierailuni jäi aivan liian lyhyeksi vuonna 2000, kun sukulaiset pyysivät kylään. Emme yöpyneet Rovaniemellä silloin.
Avustajina olivat sisko ja hänen miehensä.


Matkoilla tykkään tietysti myös herkutella. Viime lauantaina olin taas Teneriffan matkaporukkamme muisteloissa Hotelli Tornissa, ja söin siellä ihanan jäätelöannoksen.

Kinuskijäätelö mansikoilla
Ei kommentteja: