torstai 30. maaliskuuta 2023

Vuokatti 14.-18.3.

 

 Moikka!

 

 Lähdin perinteiselle Vuokatin-reissulle tänä vuonna tiistaina 14.3. Menin Kajaaniin ic-junalla, joka lähti n. 11.30, oli suora. Matka meni hyvin, tosin junan invavessa oli liian pieni sähkärille, Returnerille ja avustajalle. Saavuimme Vuokattiin kuuden maissa ja ensimmäisenä iltana tilattiin ruoat pitseriasta. Keskiviikkona joimme teetä asunnon pihalla ja ihastelimme kevätaurinkoa. Säät suosivat ja luntakin riitti. 
Aktiviteetit jäivät tällä Vuokatin reissulla vähemmälle, koska laskettelukelkat olivat koulutuskäytössä reissun aikana, joten en päässyt laskettemaan. En tiennyt sitä lähtiessäni. Koiravaljakkoajelutkin oli jo varattu. Yritin päästä keilaamaankin, mutta Vuokatin keilahallista puuttui keilakouru, tarvittava apuväline. Tein hankintaehdotuksen. Keilakourun idea on, että keilapallon voi vierittää alas kourua pitkin. Keilapallo on painava, joten sen heittäminen vaatii voimaa. 
Ulkoilun lisäksi nautimme makkaranpaistosta ja takkafiiliksestä. Tulen tuijottelu on kivaa ja rapeakuorinen tummaksi paistettu takkamakkara paras makkaraherkku!

 


     

Metsolat-fanit voivat bongata Sotkamosta Piipposen urheiluliikkeen, josta Metsolan Erkki osti sukset asevelihintaan.
 

Seuraavalla kerralla olen reissulla koko viikon ja panostan aktiviteetteihin.


Osoitteesta Vuokatinrannantie 8 löytyy kristillinen loma-ja kurssikeskus Vuokatinranta, jossa on paljon tapahtumia. www.vuokatinranta.fi.

1 kommentti:

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti...

Vuokatti osoittautui todella mukavaksi paikaksi. Vietettiin siellä muutama viikko sitten viikon verran. Vaikka itse teinkin sen viikon päivät töitä, niin paljon ehti tekemään myös mukavia asioita. Voi hyvinkin olla, että siellä tulee joskus käytyä tulevaisuudessakin, mutta seuraavaksi ehkä sulan maan aikaan.