lauantai 4. maaliskuuta 2023

Kanarian risteily ja muita ideoita

 

Moikka!

 

Kaksi ystävääni on nyt ollut muutaman viikon Teneriffalla. Teneriffan kaipuuta on nyt ilmassa. Olen jo jonkun aikaa halunnut myös pidemmälle risteilylle. Siitä se ajatus sitten lähti. Kanariansaarten risteilyjä lähtee ainakin Gran Canarialta Las Palmasista. Olisi kiva kierrellä eri saaria laivalla. Haluaisin käydä ainakin Lanzarotella ja Gran Canarialla. Myös päiväretki Marokkoon tagine-padan ja minttuteen äärelle kiinnostaa.

 

 

  

 Tähän valtavaan aurinkokaipuuseen väliaikaista apua tuo ystävieni ottama tuore palmukuva Teneriffalta. Julkaisen kuvan heidän luvallaan. Jos risteilykuume iskee, soittakaa maanantaina Risteilykeskukseen. Siellä on asiantunteva palvelu.
      Yritän joko marraskuussa tai ensi vuonna lähteä sinne.

 


 

Kesällä haluan mennä joko Himoksen iskelmäfestareille tai Tangomarkkinoille, Meripäivien lisäksi tietysti. Himoksellakin on yllättävän paljon kesätapahtumia. Neuvon mielelläni matkailuasioissa, pidän myös matkailuiltoja yhdistyksille. Hinnoista sovitaan tapauskohtaisesti.

2 kommenttia:

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti...

En oikein ollut tietoinenkaan, että Kanarialle tehdään risteilyjä. Kuulostaa mielenkiintoiselta konseptilta, niin näkisi samalla useamman saaren. Ainoa huono puoli noissa risteilyissä on, että kuhunkin kohteeseen pystyy tutustumaan vain kovin pintapuolisesti.

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Näinhän se on.