sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Kirkkonummi, Långvik - ja muita ideoita

 

Moikka! 


Långvikin kokous - ja kongressihotelli on kiehtonut minua jo pitkään. Se on toiminut Kansallis-Osakepankin koulutuskeskuksena vuoteen 2000 saakka. Serkkuni on lomaillut siellä monta kertaa ja sitä on mainostettu kaupallisilla radiokanavilla. Olen  mieltänyt sen erilaiseksi ja tasokkaammaksi verrattuna ketjuhotelleihin. Katsoin Tripadvisorista Långvikin arviot. Sitä markkinoidaan tasokkaana hotellina, mutta joidenkin  käyttäjien mielestä se on vieläkin liian opistomainen, muistuttaa koulutuskeskusta. Kylpylään tai allasosastolle en Långvikiin lähtisi, allasosasto on pieni. En kutsuisi sitä kylpyläksi, siellä ei ollut luiskaa tai allashissiä ainakaan vuonna 2021.

Toinen kiinnostava asia on se, että en ole vielä käynyt Kirkkonummella ja myös Långvik on minulle uusi kohde. Kirkkonummelle pääsee lähijunalla ja sieltä invataksilla perille, joten kulkeminen on helppoa. Myös näyttelijä Svante Martin on asunut siellä. Hän näytteli Metsoloissa Ristoa. Nyt hän on eläkkeellä ja maalaa tauluja. Olisi kiva käydä hänen näyttelyssään.

 

Auringonkaipuu ja risteilykuume

 Moni tuttu nyt ulkomailla, tekis mieli itekin. Pitkä risteily esimerkiksi Kanarialle kiinnostaisi, pääsin piipahtamaan eri saarilla. 

 

  

Kylpyläkin kiinnostaisi syksymmällä, Ruissalo ja Imatra, katsotaan.. ja Himoksen juhannus, nyt kun esteetön majoituskin tiedossa, hotelli Jämsän invahuone on kiva! Rauman kummituskierroskin kiinostaisi.
2 kommenttia:

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti...

Kirkkonummi voisi tosiaan olla kiinnostava kohde tutustuttavaksi. Olen käynyt siellä usein sukulaisten luona, mutta itse kuntaan ei oikein ole tullut tutustuttua. Noista muista tuo Imatran kylpylä varsinkin kiinnostaisi muuten myös itseäni.

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Imatran kylpylään kannattaa mennä, ja muihinkin kylpylöihin.