perjantai 29. marraskuuta 2019

Joulukadun avajaiset 2019


Moikka!


Viime sunnuntaina 24.11. oli Helsingissä perinteiset Joulukadun avajaiset. Menin sinne Marian, Jennan ja Mipin kanssa. Ennen avajaisia oli Saara Aallon keikka Forumissa. Hän mainosti uutta joululevyään ja lauloi muutaman joululaulun.Ja sain fanikortinkin. Keikalta lähdimme suoraan avajaisiin, olimme paikalla jo hyvissä ajoin ennen kolmea. Lämpötila oli nollan ja muutaman pakkasasteen välillä, kylmä oli. Pientä lumisadetta kaipailin, se olisi tuonut mukavasti talvista tunnelmaa.

No hyvä tunnelma avajaisissa kuitenkin oli. Se oli vähän liiankin tiivis, kun paikalla oli varmaan tuhansia ihmisiä ja tietysti paljon lapsiperheitä. Välillä oli vaikea löytää paikkaa, mistä näki kunnolla.
Saara Aalto esiintyi täälläkin.Hänen lumikuningatar-esiintymisasumisasunsa sopi hyvin tunnelmaan. Saara Aallon lisäksi ohjelmassa oli paljon joululauluja, lastenmusiikkibändi Rokkasoppa, Laura Voutilainen, päätöskulkue ja tietysti jouluvalotkin syttyivät. Oli kivaa. Rahanpuute vaan harmitti, glögi ja kuuma makkara olisi lämmittänyt mukavasti ja olisin tukenut samalla partiotoimintaa ja pelastusarmeijan joulupataa.Ensi vuonna käyn pankkiautomaatilla ennen avajaisia. Senaatintorilla ei ole automaattia. Lähimmät löytyvät rautatieasemalta ja Kampista.

Ei kommentteja: