torstai 21. marraskuuta 2019

Go Expo Winter- messut 16.11.


Moikka!


Olin GoExpo Winter-messuilla lauantaina 16.11. n.klo 10.30-17.00. Siellä esiteltiin erilaisia talviurheilulajeja. Itse keskityin hiihtokeskusten osastoihin, koska harrastan kelkkalaskettelua. Myös talvipyöräilylle ja -juoksulle oli omat osastonsa.Hiihtokeskuksista mukana olivat  Messilä, Serena Ski ja monet Lapin keskukset.  Rukakin oli näkyvästi esillä. Rukan osastolla oli tekomäki, jossa nuoret lumilautailijat tekivät hienoja temppuja.


Rukan osasto


Messut olivat mielenkiintoiset. Muistin, että Janakkalassakin on Kalpalinna-niminen hiihtokeskus. Uusi yrittäjä lupasi selvittää sen esteettömyyttä. Messupäivä hurahti nopeasti ja aika kului kuin siivillä.

Moni tunnettu hiihtokeskus oli harmikseni jäänyt pois messuilta. Esimerkiksi Himoksen, Tahkon ja Vuokatin osastot puuttuivat. Ymmärrän, että messuosastot ovat kalliita, mutta itse arvostan niiden tuomaa näkyvyyttä ja pidän sitä hyvin tärkeänä. Etelä-Suomessa talvet ovat usein niin leutoja, ettei laskettelu välttämättä ole ensimmäisenä mielessä. Siksi olisi hyvä muistuttaa siitä, että laskettelukausi on jo alkanut ainakin Levillä ja Rukalla.


Talvitakkejakin messuilla oli, mutta ne maksoivat 150 -500 euroa, en ostanut. Game-Expossa en tällä kertaa käynyt. Messuilla tuli ihana talvifiilis ja lasketteluinto heräsi taas. Toivotttavasti löydän yhden tutun kanssa sopivan ajankohdan yhteiselle laskettelupäivälle.


Ei kommentteja: