maanantai 11. marraskuuta 2019

Apuvälinemessut 2019
Blogipassiyhteistyössä Apuvälinemessut ja Expomark

Moikka!

Olin apuvälinemessuilla la 8.11. Olin Tampereen Messu - ja Urheilukeskuksessa eli entisellä Pirkka-hallilla n. klo 10.35.

Tapasin heti tuttuja.  A-halliin saavuttuani cp-liiton Marju tervehtii minua ja pyytää kertomaan tarinani uuteen cp-oppaaseen. Suostuin.


Kerroin myös Malikkeen muutoskampanjan videolla hienosti menneestä Miamin kaukolennosta ja millanen voittajafiilis mulla perillä oli. Hienoa, että uskalsin tehdä sen. Unelmat on tehty toteutettaviksi, vaikka joku niitä vastustaisikin.

Oli myös ihanaa olla kaverikuvassa Millan kanssa ja tanssia päivätansseissa sekä nähdä monia muitakin tuttuja.

Kävin myös osalliSEKSI - korttelissa, joka oli ihmissuhteille ja seksuaalisuudelle omistettu teema-alue. Korttelissa oli mm. ihana viestiseinä, johon kävijät saivat kirjoittaa ajatuksiaan näistä aiheista.
Itse kirjoitin Tuulan legendaarisen lausahduksen Islannin-matkalla seurustellessani - Saanko ehdottaa aamun hurmausvaatteita? ja muistutin, että sinkutkin kaipaavat romantiikkaa.

Esteettömän matkailun osastokin messuilla oli, mutta se oli aika pieni. Siellä oli Matka-Agenttien lisäksi Risteilykeskuksen, Matka-agenttien, VR:n ja Scandic-hotellien ständit.

Osasto olisi voinut olla hiukan isompi. Se oli ihan hyvä, mutta siellä ei ollut minulle mitään uutta.Oli myös kiva pyörähdellä Liikuntamaan päivätansseissa. Varsinainen apuvälineellinen anti jäi kuitenkin niukaksi. Tuli vähän kiire, koska aikaa oli vaan yksi päivä, enkä ehtinyt katsella uusia sähkäreitä. Yksi ystäväni kertoi, ettei niitä kovin paljoa siellä esillä ollutkaan.Harmi. Fiilistelijöiden lisäksi messukävijöissä oli varmasti niitäkin, jotka pohtivat esimerkiksi uuden sähköpyörätuolin tai muun apuvälineen hankintaa ja haluaisivat tietoa eri vaihtoehdoista.


Ei kommentteja: