keskiviikko 21. elokuuta 2019

Mitä kuuluu nyt?


Moikka!

Olin viime perjantaina Meilahden sairaalassa mahalaukun ja paksusuolen tähystyksissä. Ennen tähystyksiä suoli tyhjennettiin Moviprep-liuoksella niin, että join ensin kaksi lasia Movipreppiä ja sitten mehua, välillä myös teetä ja lihalientä. Tätä jatkettiin iltaan asti ja kyllä tyhjennystä tapahtui myös yöllä ja aamullakin. Onneksi ei ole tähän mennessä löytynyt muuta kuin palleatyrä. Koepalojen tuloksia odottelen ja lääkärin päätöstä siitä, leikataanko palleatyrä vai ei. Kiitokset osaston M13 ystävällisille hoitajille.






Opiskelutkin ovat olleet mielessä. En päässyt matkailualan perustutkintoon, mutta Careeriasta minulle suositeltin tuotekehityksen erikoisammattitutkintoa, joka kestää noin vuoden. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Nyt hoidan ensin itseni kuntoon ja odotan innolla Nuku yö ulkona-tapahtumaa 31.8.-1.9. Kouluun menen voinnistani riippuen joko myöhemmin syksyllä tai alkuvuodesta.

Toivottavasti pääsisin syyskuun alussa tutustumaan Imatran kylpylään. Pitäkää peukkuja, et saan avustajan. Pidempää reissua en varaa, ennen kuin tiedän palleatyräni tilanteen.

Toivoisin poistoleikkausta, se saattaisi lieventää närästystä.

Ei kommentteja: