sunnuntai 11. elokuuta 2019

Alkusyksyn matkasuunnitelmia..Moikka! Ennen kuin menen aiheeseen, suosittelen kaikille Juha Watt Vainion laulujen  faneille ja ystäville Hämeenlinnan kesäteatterin esitystä Junnu- sellaista elämä on. Hieno ja hauska näytelmä, viimeiset näytökset ensi lauantaina. Menkää ihmeessä!

Sitten matkasuunnitelmiin ja tapahtumiin.Nuku yö ulkona tapahtuma järjestetään Espoon Oittaalla 31.8.-1.9.2019. Tapahtumassa mukana myös Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta mahdollistamassa esteettömiä elämyksiä vaikeavammaisille. Ohjelmassa telttailuyön lisäksi nuotioruokakurssi ja melontaa.
Malike tulee sanoista Matkalle, liikkeelle, keskelle elämää.


Haluan mennä Imatran kylpylään tutustumaan syyskuun alussa. Matkamessuilta saatu alennuskuponki on voimassa 8.9. asti. En ole käynyt siellä ennen, mutta olen kuullut, että kylpylän allasosasto on remontoitu viime vuonna. Odotan innolla, toivottavasti avustaja järjestyy!

Toivottavasti pääsen myös aloittamaan matkailualan opinnot nyt syksyllä. Pitkiin reissuihin ei nyt ole varaa, kun ostin just uuden tietokoneen vanhan hajottua. Myös koulukuviot ja terveysasiat mahaan liittyen on vielä auki. Perjantaina tähystyksiin, pitäkää peukkuja!Ei kommentteja: