lauantai 3. elokuuta 2019

Meripäivät 25.-26.7.


Moikka!

Meripäivät oli taas yhtä ihanat kuin ennenkin. Upean tunnelman kruunasi lämmin ja aurinkoinen sää. Torstaina oli perinteinen Yleisessä saunassa-konsertti, jonka kokenut konkari näyttelijä Otto Kanerva juonsi taas kerran  huippuhyvään tyyliinsä. Tänä vuonna esiintyjinä olivat Jukka Poika, Suvi Teräsniska ja Danny.









Konsertin jälkeen kiertelimme avustajan kanssa Meripäiväalueella ja lauloin perinteisesti Aikuisen naisen.





Lauantaina jatkoimme kiertelyä. Kävimme fudgekojulla ja löytyipä myös Gluteenittoman leipomo Ilonan koju.













Mikä Meripäivissä viehättää? Mikä saa jatkamaan perinnettä vuodesta toiseen?

Olen itsekin pohtinut tätä paljon. Tämä oli minulle varmaan jo 15. kerta Meripäivillä. Tapahtumassa on aina rento ja kesäinen tunnelma, ihmiset ovat iloisina juhlimassa ja lomailemassa. Ohjelma on monipuolinen ja merikaupunki kesällä kauneimmillaan. Luulen, että muiden kävijöiden ilo tarttuu myös minuun. Meripäivillä humalaisetkin ovat ystävällisiä.

Suosittelen Meripäiviä kaikille tutuilleni. Kesäinen tunnelma koukuttaa ja on hyvä tilaisuus ladata omia akkuja, rentoutua ja virkistäytyä. Ja Junnu-fanien kannattaa ehdottomasti varata liput ajoissa Yleisessä saunassa- konserttiin. Jos liput on loppuunmyyty, kannattaa katsoa esimerkiksi ravintola Kairon tapahtumat. Síelläkin on joskus Junnu-teemaisia brunssikonsertteja.


Ja lopuksi 4 Wattia soitti aivan loistavasti Junnun lauluja. Harmi vaan, että jouduimme poistumaan keikalta kesken kaiken, kun avustajatuntini riittivät vain yhden yön reissuun.
Toivottavasti saan ensi vuonna enemmän avustajatunteja. Voisin olla Meripäivillä pidempään ja nauttia rauhassa. Tämä yhden yön reissu jäi nyt vähän kiireiseksi  pikapiipahdukseksi.


Ei kommentteja: