sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Marraskuun matkasuunnitelmia - ja uusia kuvioita?




Moikka taas!


Olen tehnyt vähän matkasuunnitelmia marraskuulle ja selvitellyt syksyn kuvioita. Vaikka nyt onkin kohta toukokuun puoliväli ja kesä tulossa, olen alkanut jo suunnittelemaan marraskuun kaamoslomaa. Siihen on monia syitä. Esteettömiä hotelleja ja hotellihuoneita on vieläkin rajallinen määrä, ja ne täyttyvät nopeasti. Marraskuu on Suomessa suosittua matkustusaikaa.
Ja avustajienkin täytyy tietää ajoissa matkoistani, jotta he pystyvät hetkeksi irtautumaan vakituista töistään.

Hotelleista tulikin mieleeni, että meinasin nyt marraskuussa majoittua Matka-Agenttien esteettömään vuokrakaksioon, mutta se onkin poistunut heidän valikoimastaan. Varmistin asian tarjouspyyntöä tehdessäni.

Harmin paikka! Majoitus on usein suurin kuluerä matkojen hinnoissa ja pienituloisille reissaajille tarvittaisiin edullisempia majoitusvaihtoehtoja.

.
Niimpä olenkin nyt vähän kahden vaiheilla seuraavan reissun suhteen, lähdenkö marraskuussa ihanaan Parque Cristobal-hotelliin vai Palmuaseman Karibian risteilylle helmikuussa? Vai elänkö muutaman kuukauden vaatimattomammin ja menen molempiin?










Parque Cristobalin pihalla


Hesarin opiskelijatilauksen aion nyt ainakin lopettaa kesäkuun jälkeen. Alunperin suunnittelin lähteväni Ilkka Vainion Ystävän risteilylle Karibialle, mutta siihen rahani eivät nyt riitä.



Suosittelen tuota risteilyä kaikille Juha Vainion lauluista pitäville. Menkää ihmeessä!

https://risteilykeskus.fi/matkanjohtajaristeilyt/ilkka-vainion-ystavan-risteily-karibialle/?id=Matkanjohtajaristeily

Junnu-faneille tiedoksi: Kotkan kaupunginteatterissa menee nyt aivan ihana Junnu-näytelmä, Junnu -mun sydämeni tänne jää.  https://www.kotkanteatteri.fi/ohjelmisto/junnu/. Suosittelen lämpimästi!

Menkää ihmeessä syksyllä katsomaan. Myös Hämeenlinnan kesäteatterissa on tänä vuonna Junnu-esitys.  http://hukteatteri.fi/ohjelmisto/





Minä ja Saara teatterissa


Matkoista vielä senverran, että harkitsin myös Fuengirolaan menoa nyt syksyllä. Se on Teneriffaa ja Gran Canariaa halvempi kohde, mutta marraskuun säät ovat siellä hieman epävakaat.


Opiskelu-ja työkuviot


En päässyt Omniaan matkailulinjalle, olen ilmeisesti varasijalla. En tiedä monentena.
Odotan peruutuspaikkaa. Jos en saa sitä, menen avoimeen ammattikorkeakouluun tai yliopistoon opiskelemaan matkailua. Olen hakenut myös sijaiseksi Lauttasaaren ja Ruoholahden nuorisotaloille syksyllä. Pitäkää peukkuja, että pääsen. Olisi kiva tehdä nuorisotyötä pitkästä aikaa ja saada vielä lisää matkarahaa. Kiitos kaikille valmistujais-ja syntymäpäivänäni minua muistaneille.








.

Ei kommentteja: