sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Aroha - ihana matkailuteemainen kampaamo Helsingissä


Moikka!

Kävin perjantaina tutustumassa matkailuteemaiseen kampaamoon Helsingissä. Sen perustajat ovat innokkaita matkailijoita. Toinen heistä pitää Urbaani viidakkoseikkailijatar-nimistä matkablogia.

Ihana yritysidea! Myös toteutus on todella onnistunut. Ja matkailuteema sopii kampaamoon todella hyvin, koska hyvännäköisten hiusten lisäksi sieltä haetaan usein myös rentoutumista, omaa aikaa vain itselle. Mikäs sen rentouttavampaa kuin matkafiilistely leikkauksen ja värjyksen lomassa?






















Nyt on pakko antaa matkakuumevaroitus, itellä ainakin  nousi tutustuessani Arohaan, aloin jo haaveilla lämmöstä ja tropiikin tunnelmasta, Mondo Thaimaa-kirjan kansikuvaa selatessa Hua Hin alkoi taas houkuttelemaan.

Aroha sijaitsee Eiran sairaalan lähellä, noin puolen tunnin bussimatkan päässä Lauttasaaresta. Bussiyhteys on suora.















 Ainoa pieni miinus on kynnys sisäänkäynnissä, luiska on tulossa. Avustajani kertoi, että vessa on liian ahdas pyörätuolille. Muuten tilat ovat isot ja väljät, mahtuisin varmasti hyvin liikkumaan myös sähkärillä


Tutustumiseni aikana Laura teki tukalleni myös föönauksen ja vähän kiharoitakin, toki tarjolla oli myös kuoharia, mansikoita, briejuustoa ja vaahtokarkkeja! Ihana ilta, kiitos Laura!

Lisätietoa löydät osoitteesta www.arohahelsinki.fi.









2 kommenttia:

Anna-Katri / Adalmina's Adventures kirjoitti...

Oli kiva nähdä Arohan avajaisjuhlissa! Mahtava paikka! :)

Mahoton reissaaja kirjoitti...

Niin on! Luiska ja Invavessa kun saadaan, on täydellinen myös esteettömyyden näkökulmasta.