perjantai 5. huhtikuuta 2019

Ihanien Naisten olohuone 2: Raili Hulkkosen meikkiopastuksessa


Moikka taas!

Perjantaina 9.11. olin toisen kerran Ihanien naisten olohuoneella Hämeenlinnassa. Tällä kertaa teemana oli Hehkeänä pikkujoulukauteen eli meikki- ja kauneusvinkit talven juhliin.

Lähdin 16.49. junalla Helsingistä Hämeenlinnaan. Oli ihana pitkästä aikaa nähdä vanhaa avustajaa ja ystävääni Tupua. Kiersimme yhdessä bussilla Eurooppaa kaksi viikkoa vuonna 2003, jonkun aikaa matkan jälkeen pidimme tiiviisti yhteyttä. Sitten yhtäkkiä yhteydenpito vain jäi, mutta nyt oli kiva nähdä pitkästä aikaa.


Illan teema sopi minulle hyvin. Oli ihanaa tavata Raili Hulkkonen ja päästä hetkeksi pois  koulu- ja opinnäytetyökiireiden keskeltä, saada ajatukset muualle. Ennen Railin opastusta otin lasillisen shamppanjaa ja juttelimme Tupun kanssa tulevasta Karibian-matkastani.














Raili Hulkkonen



Raili korosti meikkivoiteen käytön tärkeyttä. Sitä pitäisi käyttää päivittäin. Se suojaa ihoa tuulelta, auringolta ja pakkaselta. Ulkona liikuttaessa ihon suojaus meikkivoiteella on erityisen tärkeää.
Tässä asiassa minullakin olisi parannettavaa. Monesti ajattelemme, että meikkivoiteen käyttö ja meikkaus kuuluu vain juhliin. Asian ei tarvitsisi olla näin. Meikkivoiteen laitto ei vie kuin pari minuuttia. Illan juonsi upeasti Heidi Kyrö ammattimaiseen ja varmaan tyyliinsä.  Ostin illan aikana kosteuttavan ihosuihkeen. Sitä on kätevä suihkuttaa iholle vaikka lentokoneessa, kun siellä on kuiva ilma. Suihkeessa on hyvin mieto tuoksu. Lähdin kotiin iltajunalla n. 22.30. mieli virkistyneenä Karibian-matkaa odottaen.





Ainoa miinuspuoli oli se, että Emilia on vanha hotelli ja jotta sinne pääsee sähkärillä, pitää kiertää takaoven ja keittiön kautta. Invavessaa en ole kokeillut.




Ei kommentteja: