torstai 22. maaliskuuta 2018

Teatterilauantai Vantaalla..


Lauantaina 17.3. oli odotettu teatteri, Blondi tuli taloon kulttuuritalo Martinuksessa. Martinus sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa. Se on melko esteetön, sisääntullessa ei ole kynnyksiä eikä portaita ja inva-wc löytyy. Vessan toimivuudesta en osaa sanoa, koska en käynyt siellä. Kahvion tilat ovat hiukan ahtaat.Blondi oli lapsuudessa yksi lempisarjoistani, joten pitihän tuo esitys nähdä. Tiesin, että esityksessä on mukana myös yksi alkuperäisen sarjan näyttelijöistä, Saara Widbom, tyttönimeltään Ylitalo.
Pyörätuolipaikalta oli hyvä näkyvyys näyttämölle.


Alkuperäisen sarjan tunnelma on säilytetty hyvin, samalla esitystä on hiukan modernisoitu tähän päivään sopivaksi. Oli hienoa, kun tuttu tunnari alkoi soida. Näyttelijät sopivat todella hyvin rooleihinsa. Lapsuuden ja varhaisnuoruuden nostalgiaa!!  Ennen esitystä sanottiin myös, että näytöksen jälkeen saa ottaa selfieitä ja jutella näyttelijöiden ja muiden tekijöiden kanssa. Menin tapaamaan käsikirjoittaja Elina Halttusta, joka esitti Margittia.  Oli mahtavaa tavata taas yksi tv-sarjapuolen ammattilainen, jota kovasti arvostan. Blondin lisäksi Elina on kirjottanut Ihmeidentekijät ja parhaat vuodet sekä ollut dramaturgina Ruusun ajassa. Menkää ihmeessä kattoon. Eläkeläis-ja opiskelijalippu maksaa 30 euroa. Suosittelen lämpimästi!

Muistetaan arvostaa näyttelijöiden lisäksi muitakin ohjelmien tekijöitä. Ja annetaan heille palautetta.


Lopuksi paljastan ilouutisen: Olen lähdössä Palmuaseman Karibian -risteilylle tammikuun 2019 lopussa. Muita pitkiä ulkomaanreissuja en tälle vuodelle näillä näkymin suunnittelekaan. Tämän vuoden matkat painottuvat kotimaan kohteisiin.

Ei kommentteja: