torstai 15. maaliskuuta 2018

Viikonloppu Hämeenlinnassa ja muita kotimaan kevätreissuja..Hämeenlinnassa oli ihanaa. Lähdimme Jennan kanssa 13.06. junalla ja olimme perillä kl 14.09.Yövyin vanhempieni esteettömässä asunnossa. Puoli neljän aikaan lähdimme hakemaan Saaraa rautatieasemalta. Senjälkeen meikkasin ja sitten olikin jo aika lähteä kohti Verkatehdasta. Saavuimme jo aika lähelle, mutta emme heti löytäneet sisäänkäynnille  ja saimmekin pyöriä alueella noin puoli tuntia, ennen kuin löysimme. Pimeys ja hahmotushäiriö yhdistettynä lumisateeseen taisivat tehdä tepposet. Keikka oli jo alkanut, kun pääsimme sisälle. Oli hyvää musiikkia ja Mikko Kuustonen kertoi kivoja tarinoita lauluistaan. Keikan jälkeen pääsin fanikuvaan ja sain nimmarikortiinkin.Kuva näkyy jo blogini Facebook-sivulla.Ihan kohta menen Talviliikuntatapahtumaan Ylläkselle, 23-25.3. Perjantaina 4.5. on Juha Watt Vainion 80-vuotiskonsertti Kotkassa.

20-22.4 on mun synttäriviikonloppu, sillonki jotain kivaa.   Laivojen esiintyjät jo katoinkin, ei ollut huippuhyviä. Kovin pitkää reissua en silloin voi tehdä, koska harjoitteluni on vielä kesken.

Lähden ehkä Tampereelle tai Jyväskylään. Lapin reissu on niin kallis, että seuraava ulkomaanmatka jää syksyyn tai alkuvuodelle.                                                   
Ei kommentteja: