keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Pikkujouluristeily tulossa


Varasin Silja Symphonylta pikkujouluristeilyn 27.-29.11. Se on päivä Tukholmassa -risteily, joka lähtee Helsingistä. Mukaan lähtee avustajaksi Tuula. Porukkaan kuuluvat myös Mervi, Maria, Jenna ja heidän äitinsä Mirja! Varasin Promenade-invahytin, josta on näköala kävelykadulle. Hytti maksoi Club One Silver-kortilla 55 euroa.



On tosi kiva lähteä käymään Tukholmassa, kokemaan joulumarkkinatunnelmaa siellä. Mukavaa on myös se, että risteilyllä on esiintyjänä Jari Sillanpää. Vaikka en kuulu hänen superfaneihinsa, on hänen musiikkinsa ihan ok. Jari on varma esiintyjä, joka osaa ottaa hyvän kontaktin yleisöön. Keikka on varmasti parempi kuin useimmat keskiyön showt. Kyllä niitä katsoo, mutta eivät ne kovin suuria elämyksiä ole itselleni olleet. Sen sijaan tunnettujen kotimaisten artistien laivakeikat ovat olleet loistavia. Artistit ovat hyviä tunnelman luojia ja menevä musiikkikin kohottaa tunnelmaa.




Tuo Suvin keikka oli hieno ja risteily upea!

Yhdellä talviristeilyllä Viking Gracella esiintyivät Paula Koivuniemi ja Taikakuu, hienoja keikkoja nekin!







                                Vielä yksi Muumeihin liittyvä risteilykuva:







Pieni lapsenmielisyys piristää aikuisenakin.  Asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan ku Ellun kanat! Millaisia kokemuksia teillä on risteilyiden ohjelmista ja keikoista? Miten haluaisitte kehittää niitä, kommentoikaa!

Ei kommentteja: