perjantai 3. helmikuuta 2017

Esteetön matkailu on nouseva trendi


Tuon otsikkotekstin kuulin tänään cp-liiton toiminnanjohtajalta, kun allekirjoitin opparisopimuksen. Mahtavaa! Tajusin,  että haaveeni päästä matkailualan töihin ei olekaan aivan epärealistinen.
Välillä vaan on tuntunut siltä, kun olen jutellut pikkuveljeni ja matkailualalla osa-aikaisesti työskentelevän ystäväni kanssa. Siksi tuo otsikon lause antaa minullekin paljon toivoa matkailualan töistä tulevaisuudessa. Ja onhan ainakin kiinnostus esteetöntä matkailua kohtaan kasvanut.

Samannimisessä Facebook-ryhmässä on todella aktiivista keskustelua ja jäsenmäärä kasvaa viikottain. Palmuasemankin kävijäluvut nousevat koko ajan ja tässäkin blogissa on jo yli 11000 käyntiä! Kiitos siitä kuuluu teille lukijoille!

Keinoja esteettömän matkailun lisäämiseen

Jos avustajat pääsisivät puoleen hintaan tai ilmaiseksi ulkomaan lennoille, liikuntarajoitteisten ja vammaisten matkailu lisääntyisi varmaan huomattavasti. Pystyisivätköhän matkatoimistot väljentämään maksuehtojaan? Ymmärrän, että niiden lisäksi lentoyhtiöt, hotellit ja muut alan yritykset tarvitsevat rahansa ja se raha tulee maksavalta asiakkaalta. Se, että koko matka pitää maksaa jo 40 päivää ennen lähtöä, voi olla aika hankalaa pienituloiselle asiakkaille. Riittäisikö 20 tai 15 päivää?

Ei kommentteja: