perjantai 28. lokakuuta 2016

Syksy ja matkakuume


Moi taas!

Syksy tuli ja sademäärä kasvaa. Kohta pitää myös käyttää paksumpaa takkia. Voi, miksi piti ottaa risteily jo elokuulle? Kaipaan lämpöä ja valoa. Thaimaa, Las Palmas, kaikki käy.
Sade ja tuuli, pimeys ja väsymys. Kaikki tämä kasvattaa matkakuumetta. Kohta mukava risteily Tukholmassa, mutta ei se pitkälle riitä, kun kuume on voimakas.  jos mulla olis nyt enemmän rahaa, olisin pari viikkoa valohoidossa. Matkachat lisäsi kaukokaipuuta kovasti. Harjoittelussa oli kivaa, mutta seki väsytti. Lämmin loma olisi hyvä, koska mukavakin harjoittelu väsyttää. Pitää skarpata kun arvioidaan, yrittää oppia uutta ja sisäistää opitut asiat, soveltaa tarvittaessa.

  Tukholman-risteily 5-7.11. Laivalta ajattelin ostaa meikkejä ja vähän karkkia.Ainakin puuterin,meikkivoide, ripsiväri yms.Joulutorillakin ehkä käydää. Avustajaksi lähtee Soile. Kuvissa muistoja viime marraskuulta. Alakuva otettu päiväristeilyllä elokuussa. Seuraava marraskuu menee matkalla, sen olen päättänyt.

 

 

Palmuasemalla oli mietteitä paratiisin oikeasta määritelmästä. Se on varmaa, että siellä on hyvä olla ja mieli lepää. Pääsen irti arjesta ja siihen liittyvistä haasteista. Sinne kuuluu myös leppoisuus. Kun odotimme viime marraskuussa taksia, ei ollu kiire mihinkään. Kiireettömyys oli yksi parhaista asioista. Se on yksi syy matkaeuforiaan. Siihen loistavaan olotilaan, joka saa matkustamaan uudelleen. Paratiisi ei merkitse mulle yhtä tiettyä paikkaa. Kivoja matkakohteita on valtavasti. Teneriffa on yksi parhaista. Espanjan kulttuurissa korostuu kiireettömyys. Toscana on ihana maisemien ja ruoan vuoksi.

Ei kommentteja: