lauantai 15. lokakuuta 2016

Matkamokia ja kommelluksia

Moikka!

Pyörätuolini on edelleen Italiassa, mutta sain tänään sähköpostin Royal Caribbeanilta, että se on tulossa Suomeen DHL:n lentorahtina. Tarkkaa päivää en tiedä, hieno juttu kuitenkin. Live now-Dream later-blogissa oli hauska juttu matkoilla tapahtuneista mokista. Päätin itsekin tehdä samanlaisen.

Moka 1:

Meinasin myöhästyä lennolta

Noin 10 vuotta sitten olin varannut kotimaan lennon Kajaaniin. Olin menossa vammaisjärjestön kevät -tai syyspäiville perjantai-iltapäivällä. Tuolloin Kajaaniin meni vain yksi aamu-ja yksi iltalento päivässä. Lentokentällä minulla oli nälkä.Sanoin avustajalleni, että haluan lentokentän kahvilasta sämpylän ja mehun. - Kyllä mä vielä yhen sämpylän kerkeen syömään. Vammaiset matkustajat pääsevät yleensä ensin koneeseen, kiirehän siinä tuli. Pian tuli kuulutus: - Matkustajat Arvio ja Lampinen, Arvio ja Lampinen, teitä odotetaan portilla..
Avustaja lähti vauhdilla työntämään pyörätuoliani. Ennen porttia oli pitkä käytävä, mutta onneksi ehdimme koneeseen.

Useamman kerran minua on kuulutettu, koska olen ollut kaupassa silloin, kun olisi pitänyt olla jo portilla.


Moka 2:

Väärässä hotellissa

Olin varannut huoneen Radisson sas-hotelliketjun huoneesta Helsingistä. No, Helsingissähän on monta tuon ketjun hotellia. Kerran mennessäni respaan kysyin huonetta, ja selvisi että olinkin varannut huoneen toisesta saman ketjun hotellista.

Moka 3: Juhliin menossa

Kerran olin menossa Lammilta Helsinkiin juhliin. Tarkoitus oli, että menemme avustajani kanssa autollani ensin Hämeenlinnaan tai Lahteen, ja sieltä jatkamme matkaa junalla. Juna oli kuitenkin jo lähtenyt. Menin Vr:n lipputoimistoon ja sain rahat takaisin. No, onneks meillä on auto, päästäänhän me sillä. Jo ennen Helsinkiä alkaa auton bensavalo vilkkumaan. Pääsemme perille, mutta myöhästymme juhlista.

 Illalla käymme pankkiautomaatilla, jonka näyttöön tulee teksti: - Palvelu keskeytynyt, tilillä ei ole katetta. Sama tilanne jatkuu vielä seuraavanakin päivänä. Onneksi saan hotellista laskun maksua varten.


Ulkosuihku Parque Cristobalin altaalla. Vesi oli jääkylmää, vedentulo tökki koko ajan
                  
Epäonnistunut keikkakuva
                                                          

Ei kommentteja: