keskiviikko 2. lokakuuta 2024

Risteilykeskuksen minimessut 28.9.


 

Moikka!

 

Risteilykeskuksen Cruise Expo -minimessut pidettiin Helsinki Scandic Hub -hotellissa hotellin 1. kerroksen kokoustiloissa. Hotelli sijaitsee osoitteessa Annankatu 18. Menin hotellille taksilla, koska olin yksin ja halusin ehtiä ajoissa. Hyvä niin. Messut alkoivat klo 10 ja heti oli tupa täynnä. 

 

 



 



Voitin Onnenpyörästä tuotekassin, jossa oli. mm. värikäs Royal Caribbeanin avainnauha ja tietysti mainoskyniä. Hieno messupäivä sisälsi myös oppimista ja kertausta. Varustamoissa ja laivoissa on eroja. Tämä kannattaa huomioida kun mietitte sopivaa risteilyä.

 



Muistin taas esimerkiksi sen, että Royal Caribbeanin laivat on suunnattu enemmän lapsiperheille, Celebrity Cruises pariskunnille ja aikuisille. Ja että Norjan vuonoristeilyillä pääosassa on yleensä luonto, mutta nyt Havila-varustamolla  on tulossa blues-teemaristeily huhtikuussa 2025.

Jos tv-sarja Lemmenlaiva on  lempiohjelmanne, kannattaa mennä Princess Cruisesin risteilyille. Sen laivan hyttitelevisioissa näytetään sarjan jaksoja ja siellä on teemaan liittyvää ohjelmaakin.

Tietoiskut olivat hyödyllisiä, mutta iltapäivällä meinasi tulla infoähky ja tarvitsin tauon. Kahvin ja teen sijasta messuilla oli drinkkibaari. Hain drinkkilipun ja nautin yhden siiderin.




Kaiken kaikkiaan päivä oli mukava ja opin paljon, ammattitaito on ajan tasalla tältä osin, hyvä!

Ja kiitos Risteilykeskukselle ja muille asiantuntijoille hienosta täydennyskoulutuksesta, varmasti hyödyllistä jatkoa ajatellen!




1 kommentti:

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti...

Tämä olisikin ollut kiinnostava tapahtuma. Harmi, kun en tiennyt tapahtumasta etukäteen mitään. Yleisesti en ole risteilyistä niin perustanut, mutta ovat koko ajan alkaneet kiinnostaa enemmän ja enemmän.