tiistai 6. helmikuuta 2024

MATKAMESSUT 2024

 

 

Messulippu saatu ilmaiseksi

Moikka!

 

Pääsin tänäkin vuonna Matkamessuille  ammattilaisena, ilmaiseksi kaikkina päivinä. Tänä vuonna olin  messuilla kaksi päivää. Messut alkoivat taas torstaina ammattilaispäivän luennoilla. Kävin ainakin Sokos hotellien osastolla juttelemassa tulevien hotellien esteettömyydestä. Työntekijä ei osannut vastata kaikkiin kysymyksiini. Osa luennoista liittyi tämän vuoden teemamaahan Espanjaan ja Gran Canarian  markkinointivideo oli hieno.                   



Torstaissa parasta oli illan Matkablogibileet, oli superkivaa tavata kaikkia! Ens vuoden ammattilaispäivänä yritän ehtiä Messukeskukseen jo aamupalalle ja verkostoitua enemmän. 

Perjantaina kävin jo ainakin Risteilykeskuksen, Tukholman ja Imatran kylpylän osastoilla sekä kuuntelemassa Antti Helinin Thaimaa -vinkit. Antti on huippupuhuja, todella inspiroiva! Sääli että hänen esitykselleen oli varattu vain puolen tunnin aika. Se oli tämän vuoden messujen parasta antia, sekä tietysti ihanan kollegani Sannan tapaaminen.  

 

 


 

 


 

Kotimaan puolella oli ihana moikata Imatran kylpylän tuttua työntekijää ja kertoa ihania lomamuistoja!

 

 



Hämeenlinnallakin oli oma osasto messuilla, mutta se ei houkutellut. Muutenkin messujen kokonaisanti ja fiilis jäi valitettavasti tänä vuonna hiukan vähäiseksi, odotin enemmän. Messut eivät nyt yltäneet aikaisempien vuosien tasolle. Työntekijöillä ei ollut tarpeeksi tietoa esteettömyydestä eivätkä kaikki oikein osanneet innostaakaan.

 Kun suunnettelin perheeni esteetöntä viikonloppua ahvenmanmaalle, minulle sanottiin: - Toivottavasti matkasi onnistuu ja annettiin vaan perusesitteet käteen. Tuo ei matkakuumetta herätä, huonoa palvelua! Harmitti, kun Aurinkomatkojen ja Tjäreborginkin osastot puuttuivat messuilta.Aion kyllä ensi vuonna tulla messuilemaan, mutta näytteilleasettajien määrän pienentyminen on ikävää ja vähän huolestuttavaakin!


Toivottavasti ens enemmän näytteilleasettajia ja vähän houkuttelevaa, ja teemamaa enemmän esillä!

2 kommenttia:

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti...

Oli kyllä oikein kivat messut, harkitsimme, että olisimme käyneet vielä muunakin päivänä kuin torstaina, mutta ei sitten jaksettu. Paljon käy kaikkea kivoja juttuja käteen!

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Kiitos taas kommentistasi! Toivottavasti messuilla ens vuonna laajempi tarjonta! Ja teemamaa enemmän esillä!