keskiviikko 8. helmikuuta 2023

Himos ja hotelli Jämsä Moikka!

 

Viikko Wienin-reissun jälkeen oli aika mennä Himokselle Popedan-keikalle. Tiesin, että keikka alkaisi vasta myöhään joten päivällä ehtisin hyvin myös laskettelemaan. Niimpä varasin kelkkalaskettelun Himoksen hiihtokoulusta. Laitoin sähköpostia Himokselle ja sain lasketteluajan puolillepäivin.

Menin junalla Jämsään ja asemalta taksilla Hotelli Jämsään. Siellä on yksi invahuone. Hotelli on Omenahotellin tyyppinen itsepalveluhotelli, eli tulopäivänä sain tekstiviestinä numerokoodit, jotka avustaja näpytteli ovipuhelimeen ja pääsimme sisälle. Vastaanottovirkailijaa ei ole, mutta varausvahvistuksessa on palvelunumero, josta voi tarvittaessa kysyä neuvoa. Huone oli tilava ja viihtyisä.
 Sänky oli ihan tavallinen perussänky, säätömahdollisuuksia ei ollut. Se oli minulle sopivalla korkeudella eli aika matala esimerkiksi jenkkisänkyyn verrattuna. Verhot olivat keväisen keltaiset.

 

 Huoneen vessa olikin sitten hankala. Mennessä on kynnys ja se oli liian pieni Returnerille. Tukikaiteet kuitenkin löytyvät pöntön molemmilta puolilta.
Alakerran vessa on isompi, joten käytimme enemmän sitä. 
Hotellissa ei ole ravintolaa. Huoneesta löytyi jääkaappi. Sadan metrin päässä on huoltoasema, josta saa aamupalaa. Hotelliin on tulossa yhteiskeittiö.


Kelkkalaskettelu oli yhtä hauskaa kuin ennenkin, 90 minuuttia  hiihdonopettajan kanssa maksoi noin 125 e.  Kuva on Vuokatista, koska Himoksen laskettelukuvat jäivät epätarkoiksi enkä saanut lasketteluvideota lisättyä.  Kelkkalaskettelun opetusta saa melkein kaikista Suomen hiihtokeskuksista.
 

Valitettavasti Popedan keikka peruttiin, onneks saan rahat takasin.

Viihdyin hotelli Jämsässä, suosittelen! Yksi viikonloppuyö myöhäisellä huoneenluovutuksella maksoi joulukuussa 169 euroa.

1 kommentti:

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti...

Himos on mukava paikka, vaikka viimeisestä käynnistäni siellä alkaakin olla varsin pitkä aika. Saapa nähdä intoutuuko sitä lähtemään vielä tämän vuoden aikana. Ikävää, että keikka peruuntui, mutta onneksi sait kuitenkin rahat takaisin.