keskiviikko 4. elokuuta 2021

Aikuisena Lintsillä ja Sea Lifessä

Moikka! Olen käynyt tänä kesänä kaksi kertaa Lintsillä. En käynyt laitteissa enkä ostanut ranneketta. Ekan kerran kävin kesäkuussa. Pohjois-Suomesta kylään tullut kaverini ehdotti Lintsin reissua ja tottakai suostuin. Kaverini halusi ensin merimaailma Sea Lifeen ja sitten fiilistelemään, nauttimaan tunnelmasta. Sea life on upea. Sinne pitää nykyään varata aika netistä. Ainakin ennen juhannusta aikoja oli hyvin saatavilla, eikä ollut liian ruuhkaistakaan. Sea Lifeen pääsee hyvin omalla sähkärilläni. Sisäänkäynnillä on luiska ja sisällä hissi. Hissi on liian ahdas kolmipyöräiselle invamopolle, se ei ole kovin iso. Luulisin että se on ns. kuudelle hengelle kerrallaan sunniteltu. Normaalihintainen aikuisten lippu Sea Lifeen maksaa 18,50. Opiskelijalippu paikan päältä ostettuna 15 e. Opiskelijalippua ei voi ostaa netistä,harmi. Yli 3-vuotiaan vammaisen avustaja pääsee ilmaiseksi. Alla olevassa kuvassa nykyinen sähkärini, niin voitte miettiä, mahtuuko oma pyörätuolinne tuohon hissiin.
Paikoitellen SeaLifen sisätilat ovat vähän epätasaisia sähkärillä liikuttaessa ja kaltevuuskin vaihtelee. K
annattaa kierrellä ja katsella rauhassa. Paljon on erilaisia kaloja ja mereneläviä, käymisen arvoinen paikka ehdottomasti.
Sea lifessa paljon tietoa myös mertensuojelusta. Opin, miten voin omilla valinnoillani edistää merten hyvinvointia. Kasvisruoan suosiminen auttaa pitkälle, myös muovin välttäminen tärkeää. Sea Lifen jälkeen kävimme Dumle-onnenpyörässä.
Oli tosi kivaa, huippupäivä myös aikuisille. Ja Lintsillä paljon keikkoja ja tapahtumia, valokarnevaali kiinnostaisi. Ja henkilökunta on superystävällistä. Lintsi palvelee. Kun menin keikalle, minut opastettiin kiireettömästi keikkapaikalle.

2 kommenttia:

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti...

Me kävimme joitain viikkoja sitten Maretariumissa Kotkassa. Toisin kuin suurin osa akvaarioista, oli tuo erikoistunut suomalaisiin kaloihin. Hieno kokemus sekin. Joskus olen käynyt Sea Lifessa, mutta siitä on niin kauan aikaa, etten käytännössä muista siitä enää mitään.

Mahoton reissaaja kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, joo Maretarium on myös hieno, ja Merikeskus Vellamo vielä hienompi!