torstai 27. elokuuta 2020

Liikettä Lapinlahden lähteellä la 15.8.


Moikka!


Liikettä lähteellä- tapahtuma pidettiin entisen Lapinlahden sairaalan alueella klo 13-17. Viimeiset potilaat poistuivat vuonna 2008.  Nykyään alueella järjestetään  400 tapahtumaa vuodessa. Alueella on myös paljon erilaisia tapahtumia. Sieltä löytyy myös paljon palveluita, mm. Mental Museum, kahvila ja sauna. Menin sinne invataksilla.  Ensin nautin pyöräilystä tandem-tyyppisesti, Maliken työntekijä polki ja istuin kyydissä. Tapahtuman järjestäjinä oli Malikkeen lisäksi ainakin Cp-liitto ja Uudenmaan cp-yhdistys sekä vammaisperheiden yhdistys Jaatinen ry.













Nautin pyöräilystä tosi paljon. Lapsena pyöräilinkin ja nautin siitä.   Aikuistuessa se jäi, kun pyörään siirtyminen oli tosi hankalaa. Mutta nyt nautin siitä ihan täysillä. Säätkin suosivat, ilma oli ulkotapahtumalle paras mahdollinen.

Pyöräilyn lisäksi pääsin myös melomaan, pelaamaan krokettia ja halaamaan puita.
Ihanaa kaikki, mutta melonta oli parasta. Kiitos kaikille järjestäjille! Päättäjille tiedoksi, järjestöjen rahoitusta ei saa leikata! Varsinkin nyt korona-aikana tapahtumat ja tuetut lomat on tosi tärkeitä mielenterveydelle ja Suomen taloudellekin. Koronan takia seuraavasta ulkomaanmatkasta ei ole tietoa, tarvitaan ehdottomasti kotimaan matkailua tilalle, vaikkei se kaukokaipuuta poistakaan.

Tämä tapahtuma ei olisi onnistunut ilman Malikea ja muita järjestöjä!

















1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Saunas are awesome. Agree along with you. Very good for well being and temper.   saunajournal.com