maanantai 7. syyskuuta 2020

Musiikkimuseo Fame Triplassa



Moikka!

Triplaan pääsee helposti menemällä lähijunalla Pasilaan. Kaikki lähijunat pysähtyvät siellä. Fame kiinnosti siksi, koska se on musiikkimuseo, ja kotimaiseen musiikkiin erikoistunut. Kuuntelen paljon musiikkia ja enimmäkseen kotimaista.

Siksi Famessa tuli mahtava fiilis jo alussa, kun hissiin mennessä kolme muusikkoa esitti oman tervehdyksensä., mukana mm. Amorphiksen laulaja.






Museossa on kunniagalleria, missä on esitelty menestyneitä suomalaisia artisteja ja bändejä Reino Helismaasta Nightwishiin.Museossa on esillä myös metallimusiikin maailmanvalloitus.










Yhdessä huoneessa teemana on musiikki ja ympäristö. Siellä soi Vanhojapoikia viiksekkäitä.

Ja löytyihän karaokekoppejakin laulamista varten. Tulossa on myös tapahtumia ja keikkoja, löytyypä ravintolakin. Tosin ruokalista on aika suppea.

Tällä kertaa halusin kuitenkin thairuokaa Bangkok 9-ravintolassa ja jälkiruoaksi kuplavohvelin. Suosittelin Famea lämpimästi, käykää ihmeessä. Opiskelijat 15 euroa, museokortilla ilmaiseksi.










Ja kaukokaipuuseen Triplasta löytyy Surfkeskus Helsinki, jossa on aina 27 astetta lämmintä. https://surfhousehelsinki.com/

Ei kommentteja: