lauantai 12. syyskuuta 2020

Matkasuunnitelmia ja kaukokaipuuta..


Moi taas!

Nyt on kovaa kaukokaipuuta ja matkakuumetta sekä hiukan suunnitelmiakin. Edenin reissu siirtyy nyt myöhemmäksi, ehkä syyslomalle. Mutta olen  lähdössä sadonkorjuuristeilylle Ahvenanmaalle 18.-20.9.koko viikonlopuksi.
Ihanaa, kun pääsen vihdoinkin matkalle. Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlat on monipuolinen ruokatapahtuma eli pääsen herkuttelemaan. Ja viikonlopuksi irti arjesta, mahtavaa!



Toki kaipaan myös kovasti myös aurinkoon, Karibialle ja Teneriffalle. Onneksi matkabloggaajilta löytyy ymmärrystä ja vertaistukea. Se on tärkeää,  koska en tiedä milloin pääsen seuraavan kerran aurinkoon. Epävarmuus on ikävää. Finnair ei nyt lennä Teneriffalle eikä Kanariansaarille ollenkaan, myös Norwegianin tilanne on hyvin epävarma. Iltojen pimentyessä etelän aurinko houkuttaa entistä enemmän. Toisaalta ajatus karanteenilomastakaan ei ole kovin mukava. En uskalla varata lentojakaan, jos ne perutaan.


Ajattelin muutama kuukausi sitten viettää seuraavaa syntymäpäivääni etelässä. Todennäköisesti se ei toteudu. Sitä ennen muistelen menneitä matkoja. Tässä muutamia kuvia.






                               Toivottavasti lempihotellini Mar y sol ja Parque Cristobal Teneriffalla selviävät
                               koronasta.


















      Ja Thaimaan Hua Hiniinkin ois joskus kiva päästä, niin paljon ystäväni Maria ja Palmuasema 
      ovat sitä hehkuttaneet.












           

Ei kommentteja: