torstai 30. toukokuuta 2024

Kesäinen viikonloppu Imatran kylpylässä

 

Moikka!

 

 Cp-liitto järjesti Imatran kylpylässä aikuistoiminnan kesäpäivät 18.-19.5. Kuulin päivistä jo viime vuonna liiton juhannustapahtumassa. Olen ollut Imatran kylpylässä lomalla useamman kerran, ja olen aina viihtynyt siellä. Oli siis nytkin kiva palata tuttuun ja hyväksi todettuun kylpylään. Lähtiessä oli vaan hiukan mutkia matkassa. 

Perjantai-iltana  taksikuski soittaa ja kertoo olevansa 10 minuuttia myöhässä. Ärsytti hiukan, mutta onneksi taksi tuli kuitenkin. No kun kuski näki Returner-siirtymisapuvälineeni, hän ei osannut siirtää sitä autoon. Onneksi yksi ohjaaja auttoi siirrossa, ehdimme junaan ja pääsimme matkaan.


Olimme Imatran kylpylässä yhdeksäm jälkeen illalla ja menimme a la carteen syömään. Saimaan kuha oli herkullita. Jälki8ruuaksi otin herkullisen marja-kinuskicrumblen. Marjat tasapainottivat ihanasti kinuskin makeutta.




Lauantaiaamuna heräsin aikaisin ja väsyneenä. Sänky ei ollut sähkösäätöinen eikä muutenkaan kovin mukava. Se oli harmi, koska meillä oli pitkä päivä täynnä ohjelmaa. Aamulla esiintyi Mr Bodylanguage, Niko Visuri. Nyt väsymyksen kyllä huomasi.  Lounas oli hyvä, mutta senjälkeen oli pakko mennä päiväunille. Uinti jäi nyt pois, koska en jaksanut.Huippuhyvä ohjelma ja tuttujen tapaaminen ja illan hattujuhla tekivät päivästä kuitenkin virkistävän.


 










Reissu oli ihana, mutta myös vähän rankka, lähdimme sunnuntaina junalla jo 8.02, koska en saanut pyörätuolipaikkaa myöhäisempään junaan.

 

 


Kiitos järjestelyistä Heidille ja Cp-liitolle, oli upea viikonloppu!


Imatran kesäteatterissä menee tänä Reinikainen, jonka haluaisin nähdä!

Ei kommentteja: