keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Hämeenlinna osa 7: Aulanko

Tehty kaupungin toimeksiannosta Tämä on Hämeenlinna-sarjan viimeinen osa Aulangolta. Kerron nyt enimmäkseen Aulangon Scandic-hotellista. Rautatieasemalta Aulangolle on noin neljän kilometrin matka. Saavuimme nyt Aulangolle autolla. Hotellin ramppi on kiinteä ja turvallinen, siitä pääsee hyvin sisälle.
Sisätilat ovat väljät. Hotellin respan vieressä on pieni puoti, joka on esteetön. Tapahtuma- ja kokoustiloissakin on hyvät luiskat, ravintolasaliinkin pääsee.
Hotellissa on vain yksi esteetön huone. Se on todella vähän. Huone on ihan hyvä perushuone.Viihtyvyyteen pitäisi panostaa, tilaakin saisi olla enemmän. Huoneeseen tullessa on pieni matala kynnys, pääsin hyvin sisälle.
Kylpyläosastolle en tällä kertaa mennyt, tiedän että pyörätuolilla pääsee kahteen altaaseen. Kylpylästä puuttuu ryhmäpukuhuone, jossa voi olla mies- ja naisavustajia yhtaikaa avustamassa. Myös aikatauluni oli tiukka, en ehtinyt.p Koska oli sadepäivä, katselin Aulangon maisemia auton ikkunasta. Täytyy ehdottomasti tehdä uusi retki paremmalla säällä, ottaa eväät mukaan ja nauttia luonnosta.

Ei kommentteja: