sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Uusia suunnitelmia - syksylle ja keväälle

Moikka taas! Harjoittelun jälkeen menen jälleen Imatran kylpylään useammaksi yöksi, vähintään kolmeksi. Uimaan ja rentoutumaan, hoidoista nauttimaan.
Myös ruskaretki Lappiin kiinnostaa. Monet kaverini ovat laittaneet Facebookiin hienoja ruskakuvia ja hehkuttavat ruskan hienoutta. Ruskaretken kohteena voisi olla esimerkiksi Rovaniemi, Kuusamo, Ylläs tai Levi. Toisaalta Sipoonkorvessa ja Hämeenlinnassakin on kaunista luontoa.
Ja lähivuosina haluaisin myös Välimeren tai Karibian risteilylle. Matkakuumetta on, vaikka lentokoneen maskipakko ärsyttääkin. Toivottavasti Matkamessut voidaan pitää tammikuussa. On ihanaa, että esteettömiä luontopolkuja tehdään koko ajan lisää. Harmittaa, kun Naantalin kylpylän allasosasto ei ole esteetön. Esteettömiä Comfort-huoneita kyllä on, majoittua voi muuallakin. Kylpyläreissu ilman uintiahdollisuutta ei houkuta, työ- ja opintomatka on tietysti eri asia. Toivottavasti tammikuussa ois viiden päivän messuputki Matkamessuilla sekä uusia osastoja ja näytteilleasettajia. Ennen messuja nautitaan vielä ainakin syksyn upeasta ruskasta ja mennään kohti tulevaa talvea. Ennen messuja ehtii laskettelemaan kelkalla tai suksilla, kukin tyylillään.
Kaksi viimeistä kuvaa ovat vanhempieni äskeiseltä ruskamatkalta Pyhätunturilta.

Ei kommentteja: