maanantai 11. tammikuuta 2021

Alkuvuoden matkasuunnitelmia..

 

Moi!

Hyvää vuotta 2021!

Matkailuvuosi 2021 alkoi ihanalla uudenvuodenlomalla Imatran kylpylään.  Oli hyvää ruokaa ja ohjelmaa, totaalista rentoutumista. Siitä tulossa ihan oma teksti. Ohjelmaan kuului mm. keilausta kourulla. Kouru toimii niin, että avustaja laittaa sen keilaradalle ja voin vierittää keilapallon siitä alas.




 Se jatkuu pienellä pettymyksellä. Odotettu ja perinteinen Juha Vainio -seuran ystävänpäiväkonsertti jää nyt väliin tänä vuonna, korona riehuu valitettavasti myös Kymenlaaksossa.Tässä tilanteessa ainoa oikea ratkaisu, silti harmittaa. Olen ollut tuossa konsertissa monta kertaa, joten siitä on tullut jo perinne. Ja tosi kiva sellainen.


Minä ja Mare ystävänpäiväkonsertissa



   Toivottavasti tämä konsertti voidaan järjestää ensi vuonna.  


Myös kelkkalaskettelu Levillä tai Ylläksellä kiinnostaisi viikolla 8, mutta se voi olla nyt liian kallista. Olen kuitenkin menossa viikolla 11 työssäoppimaan Hotelli Kainuun Porttiin ja Vuokattiin. Huippujuttu! Työssäoppimisjakson aikana on tarrkoitus suorittaa asiakaspalvelun sekä tuotteistamisen näytöt yllämainituissa paikoissa. Odotan innolla!


Huhtikuussa olis kiva tehdä joku pieni kotimaan reissu ja viettää synttäripäivää joko kylpylässä tai esimerkiksi päiväristeilyllä, koronarajoitusten mukaan mennään. Harmittavaa, mutta onneksi työssäoppimisjakso on järjestymässä.

Kovin pitkälle en viitsi asioita suunnitellakaan, kun kaikki on niin epävarmaa.


Tsemppiä kaikille koronaan liittyvän epävarmuuden kanssa! Ette ole yksin!


Ei kommentteja: