torstai 23. heinäkuuta 2020

Loimaan teatteri ja muita suunnitelmia..


Moikka!

Lähdin Helsingistä Loimaalle junalla 15.7. Pikainen junanvaihto Toijalassa meni hyvin, vr:n hyvän palvelun ansiosta. Saimme liput ja nautimme hetken kauniista kesäillasta ennen esityksen alkua

.












Kertunmäen kesäteatteri on esteettömyysnäkökulmasta kohtuullinen, siellä pärjää, mutta parannettavaakin on. Invavessaa ei ole ja ylhäällä oleva ns. katsomo  on sähköpyörätuolin  käyttäjille aika ahdas, varsinkin jos samaan esitykseen tulee monta pyörätuolia. Manuaalilla eli pienemmällä kelattavalla pyörätuolilla mahtuu hiukan paremmin. Reissu oli kuitenkin ihana, koska esitys oli tehty laadukkaasti ja sydämellä alkuperäistä tv-sarjaa kunnioittaen. Ja ennen esitystä tapasin myös Metsoloiden pukusuunnittelijan. Hän oli nähnyt minut Metsoloiden fanisivuilla Facebookissa ja tuli moikkaamaan, hienoa!

Ehdimme ajoissa myös paluujunaan ja kotimatkalle. Puhuimme matkalla pikkukaupunkien junayhteyksien tärkeydestä, kaikilla ei ole autoa ja pikien matkojen kulkeminen invataksilla on kallista.

Uusiakin matkasuunnitelmia on, mm. Vanhan Rauman kummituskierros kiinnostaa kovasti. Se on lähes esteetön, vanhalla Raumalla on mukulakivikatuja. Myös Savonlinna ja Punkaharju, sekä Riikan ja Ahvenanmaan risteilyt kiinnostavat.

Ei kommentteja: