torstai 18. heinäkuuta 2024

Matkasuunnitelmia ja harmituksia..

 

Moikka!


Lähden perinteiselle Meripäiväreissulle 25.-26.7. Lataan akkuja, jee! Se onkin tarpeen, suosittelen! Välillä pitää jokaisen pysähtyä ja palautua että jaksaa. Piti mennä myös Radio Suomen risteilylle, mutta Viking Cinderellan kaikki kolme invahyttiä oli jo varattu. Yritän vielä myöhemmin kysyä peruutuspaikkoja tuolle risteilylle, mutta varmuutta niiden saannista ei tietenkään ole.

 

 Tiesin kyllä, että Cinderella on vanha laiva eli invahyttien vähyys ei tullut yllätyksenä. Harmittaa silti, koska tuolla risteilyllä olisin tavannut Radio Suomen mukavia toimittajia ja päässyt seuraamaan ohjelmien tekoa.

 


 

No Iskelmäristeily toteutuu 16.-17.11.Baltic Princessillä.  Risteilyisäntänä tuttuun tapaan Ilkka Vainio ja viihdyttämässä kotimaiset huippuartistit.





Pidempi risteilykin on edelleen suunnitteilla, sain jatkoaikaa Risteilykeskuksen lahjakorttiin, kiitos Antti! En ole vielä tehnyt lopullista päätöstä. Välimeren ja Ranskan sekä Kanariansaarten risteilyt kiinnostavat tällä hetkellä eniten. Teneriffallekin haluaisin lähivuosina ystäviä katsomaan.




 

Sitten vielä haasteista ja harmituksista. Kaikki kulut nousee ja avustajien kanssa on aikatauluhaasteita, riittävistä avustajatunneistaki tarvii tapella eikä junailukaan nyt innosta.

Ehkä olen liian spontaani vaikeavammaiseksi matkustajaksi, en jaksais aina ennakoida ja suunnitella niin paljon. Ja Finnish Travel Gaalaan haluaisin, mutta illalliskortti sinne maksaa 200 euroa, myös avustajalta. 

 

Loppuun Iloa: Matkailuneuvojana olen oppinut tosi paljon kotimaan ja muistakin nähtävyyksistä ja asiakaspalvelusta. Otan edelleen toimeksiantoja vastaan, yhteystiedot blogin etusivuilla. 

Autan mielelläni sopivan kohteen löytämisessä ja matkahaaveiden toteutuksessa, hinnat neuvoteltavissa!


Ihania matkoja haasteista huolimatta!


2 kommenttia:

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti...

Meripäiväreissu kuulostaa tosi kivalta, vaikka muita harmituksia onkin. Itse en muuten ikinä ole käynyt Meripäivillä, enkä tänäkään vuonna ehdi. Pitää yrittää taas ensi vuonna.

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Meripäiville kannattaa mennä, ei oo Lahdesta Kotkaan pitkä matkakaan. Suosittelen!