lauantai 23. joulukuuta 2023

Tuomaan markkinat 10.12.

 

Moikka!

 

Vierailu Tuomaan markkinoilla oli ollut mielessäni jo pitkään. Olin nähnyt valokuvia sieltä, tapahtuma kiinnosti. Ja talomme ohjaajat kertoivat löytäneensä sieltä hyviä ostoksia. Niimpä lähdin innolla markkinoille ystäväni kanssa. Tämä oli ensimmäinen kertani näillä markkinoilla. Myös kansainväliset mediat ovat kehuneet. Menin markkinoille metrolla, jäin yliopiston pysäkillä pois. Kaikki olivat joulumielellä!


.





 



Markkinoilla oli tosi kiva tunnelma. Pääsin yllättävän hyvin liikkumaan lumesta huolimatta. Neljän  tunnin jäin vain kerran jumiin ja sain heti apua. Söin riisipuuroa ja luumukiisseliä. Pääsin syömään pöydän ääreen, eikä takki likaantunut. No eipä sekään olisi fiilistä pilannut tai tahtia haitannut. Tuli ihana joulufiilis. Ostin venezuela-kojulta vaahtokarkkikaakaon, jossa oli enemmän kermavaahtoa kuin kaakaota. 

 

 

Muitakin herkkuja löytyi, mm. fudgea ja Kultasuklaan tuotteita. Ja yksi joululahjakin, prinsessakirja 4-vuotiaalle.

 



Myös joululaulut soivat markkinoilla. Iltapäivällä hämärtyminen toi vielä lisää tunnelmaa, suosittelen käymään ensi vuonna! Neljän tunnin jälkeen varpaat oli jäässä, mutta oli hieno markkinapäivä!

1 kommentti:

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Kiitos taas kommentista! Tu7omaan markkinat olivat ihan mahtavat, toivottavasti ehditte ens vuonna sinnekin!