keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Rento viikonloppu Imatran Kylpylässä


Yövyin messutarjoushinnalla - Yhteistyössä Imatran kylpylä


Moikka!


Lähdimme avustajani kanssa Imatralle la 7.9. aamukymmenen jälkeen lähtevällä ic-junalla. Junamatka kesti reilut pari tuntia eli olimme perillä yhden maissa. Pääsimme hyvin sisälle ja hotellin huone oli tilavampi kuin Haminan kylpylän invahuone. Huoneessa oli kahden sängyn lisäksi myös vuodesohva, josta sai lisävuoteen. Myös parveke löytyi, mutta sinne oli korkeahko kynnys eikä luiskaa ollut. Sängytkin olivat aika korkeat, muistuttivat Floridan hotellin jenkkisänkyjä.

Yhden yön majoitus maksoi messutarjoushinnalla 95 euroa.

Kokonaisuutena huone oli kuitenkin hyvä ja toimiva. Tullessamme huomasin heti vedenkeittimen sekä tarjolla olevat kahvin, teen ja kaakaon. Otin kaakaota ja katselin huonetta tyytyväisenä.
Vessakin oli tilava hyvine kaiteineen.


Huonetarkastuksen jälkeen lähdimme katsomaan mitä muuta kylpylästä löytyi. Käytävät olivat leveitä ja väljiä ja Kylpylän puodissakin oli luiska. Lähes kaikkialle pääsin, vain kahvilasta puuttui luiska. Tarjoilija toi rapeapohjaisen  ja runsastäytteisen pizzapalan pöytään, otin vähän evästä ennen jalkahoitoa. 

Soitin jalkahoito-osastolle lauantaina ja sain ajan viideksi. Hoitola oli puodin vieressä.

Siirryin Returnerilla sekä jalkahoitajan ja avustajan nostamalla hoitotuoliin. Siirtyminen oli vähän hankalaa mutta hoito ihanaa. Kun tuoli laskettiin makuuasentoon, meinasin nukahtaa. Hoitaja tarkisti jalkojeni kunnon, teki kuorinnan, raspasi ja rasvasi sekä leikkasi kynnet. Oli tosi rentouttavaa! Maksoi 60 euroa.

Jalkahoidon ihanuusJalkahoidon jälkeen menin Taikametsä-kylpylään uimaan. Sekin oli hieno. Siellä on kuvattu väreillä ja valoilla Suomen luontoa ja sen ilmiöitä, esim. ukkosta ja sadetta. Siellä voi myös uida kivirakennelmien ja siltojen välistä. Avusatja sai toaimia järjestyksenpitäjänä, kun futisjoukkueen juniorit uivat samaan aikaan kanssamme. Hieno miljöö toi vaihtelua perusuintiin. Uinnin jälkeen kävin myös poreissa.

Allasosastolta löytyi hyvännäköinen mutta jäykähkö suihkutuoli, jota oli avustajan mukaan vaikea työntää.Lisää kuvateksti


Kun saunaosaston henkilökunta kuuli apuvälineistäni, päsimme tilaussaunaan, jossa oli kuitenkin aika miedot löylyt. Menimme´kuumempaan saunaan, jossa jalkani onneksi lämpenivät kunnolla, 
Saunan jälkeen söin ravintolassa lohta tattikastikkeella ja menin karaokeen. - Lomalla viimeinkin voin ottaa iisimmin... Ihmiset tanssivat ja taputtivat innoissaan.

Aamiainenkin oli hyvä ja monipuolinen, tee - ja hedelmävalikoima olisi voinut olla runsaampi. 

Sunnuntaiaamupäivällä ulkoilimme hetken kauniilla Saimaan rannalla ennen kotimatkaa. Olisin viihtynyt pidempäänkin, ainakin kolme vuorokautta. Ja seuraavalla kerralla käyn ainakin hieronnassa ja käsihoidossa. Imatran kylpylästä löytyy myös keilahalli ja lähellä on teatterikin., joten tekemistä riittää useammallakin päiväksi. Lappeenrantaankin pääsee kätevästi junalla.

Menkää useammaksi yöksi, suosittelen lämpimästi! Ja käykää hoidoissa, olette ansainneet sen!
3 kommenttia:

Maija Saajanlehto kirjoitti...

Hei,

Kiitos kivasti kirjoitetusta vierailukokemuksesta täällä Imatran Kylpylässä. Mukavaa, että matkasi oli onnistunut ja viihdyit talossamme.

Kysyn samalla, saanko jakaa linkin blokiisi myös Imatran Kylpylän Facebookissa, niin meidänkin sivujen seuraajat pääsevät lukemaan matkakokemuksiasi?

Mukavaa syksyn jatkoa ja tervetuloa lomailemaan uudestaan!

Ystävällisin terveisin,
Maija Saajanlehto
markkinointipäällikkö

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Kiitos, tottakai saat. Tuun kyl mielelläni uudestaan pidemmäksi ajaksi.

T Helena Arvio

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Kiitos, tottakai saat. Tuun kyl mielelläni uudestaan pidemmäksi ajaksi.

T Helena Arvio