keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

Musiikkipitoinen linturetki Villa Elfvikiin

 

Moikka! 

 

Sunnuntaina 28.5. osallistuin linturetkelle Espoon Villa Elfvikissä.  Retken järjesti Espoon Kehitysvammaisten tuki ry. Villa Elfvik sijaitsee Espoon Laajalahdessa osoitteessa Elfvikintie 4. Villa Elfvik on  osittain esteetön, en ole varma onko siellä invavessaa. Uikunpesän luontotalon sisäänkäynnillä on valitettavasti aika korkea kynnys, en nähnyt irtoramppia ja olin koko ajan ulkona. Retki kesti vain muutaman tunnin, joten vessaa en nyt tarvinnut.

Menin sinne invataksilla Saaran kanssa. Aloitimme kierroksen n. 10.30, tunnin päästä nautimme retkieväitä Uikunpesän luontotalon pihalla, oli voileipiä, munkkeja, kahvia, teetä ja mehua.

Ruokailun lomassa nautimme haitarimusiikista ja kesäisestä säästä, oli ihana retki!  Villa Elfvikistä löytyy paljon erilaisia lintukuvia, se on loistava kohde myös niistä kiinnostuneille.



 












Lintukierroksen jälkeen nautimme haitarimusiikista! Kiitokset puheenjohtaja Pirjolle sekä muusikoillemme Keijolle ja Paulille!

1 kommentti:

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti...

Tämä olikin mainio vinkki, en ollut tästä kuullutkaan. Olen kuitenkin alkanut kiinnostua koko ajan linnuista enemmän ja enemmän, joten voisin ajatella tämän sopivan itselleni varsin hyvin.