torstai 10. marraskuuta 2022

Mitä kuuluu ja uusimmat matkahaaveet

Moikka! Wienin joulutorin jälkeen aion mennä ainakin Vuokattiin ja pidemmälle risteilylle.Ja Ruissalon kylpylään. Laskettelureissu Ylläkselle ja Leville kiinnostaisi myös, siihen ei ole nyt varaa. Täytän ensi huhtikuuussa 40 v, mietin pidänkö juhlat. Riippuu siitä löydänkö edullista ja esteetöntä juhlapaikkaa. Omnian matkailulinjalta valmistumisen jälkeen pidin pienet valmistujaiset talomme kerhohuoneella, mutta nelikymppisjuhliin kerhohuoneemme on liian pieni. Haluaisin juhliini tanssibändin, mutta siellä ei mahdu tanssimaan. Kevääseen on onneksi vielä aikaa. Sitä ennen nautin Wienin joulutorista ja Vuokatista. Ja odotan innolla tammikuussa olevia matkamessuja.
Pidemmälle risteilyllekin tekisi jo kovasti mieli, ja matkailualan töitäkin on jo tiedossa, osa varmempia ja osa epävarmempia, monenlaista on vireillä, hyvä! Olen myös hoitanut vuoden verran vanhempieni matka-asioita, kivaa! Jos joku matkailuun liittyvä asia mietityttää, minulta saa aina kysyä blogin kommenttikentässä, tai sähköpostilla helena.arvio@gmail.com. Turkuun menijät, muistakaa että Turun rautatieasemalla nyt iso remontti menossa, junalla pääsee vain Kupittaalle eikä Turun keskustaan. Kannattaa yöpyä Scandic Juliassa. Huoneessani oli sähkösäätöinen sänky, josta pystyin säätämään ainakin sänkyn pääpuolta.

2 kommenttia:

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti...

Meilläkin on tarkoitus mennä Vuokattiin, joskin vähän myöhemmin, kun päivä on pidempi ja aurinko alkaa lämmittää. Myös Ylläs kuulostaisi erittäin hyvältä. Hyvä vinkki muuten tuo, että Turun rautatieasema on remontissa, en tiennyt sitä.

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Kiitos kommentista. Kiva, että tekstistä oli hyötyä.