sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Imatran kylpylä 2

 

Moikka!


Elokuun ensimmäisellä viikolla oli toista kertaa Imatran kylpylässä. Nyt olin siellä Marian, Jennan, Mipin sekä heidän ystävänsä Jarpin kanssa.

Olin viime vuonna ollut siellä vain yhden yön. Nyt oli ihanaa olla viisi päivää, nauttia ja uida kaikessa rauhassa. Lähdin sunnuntaina 2.8. iltapäiväjunalla Imatralle ja kylpylään saavuimme alkuillasta.

Vastaanottovirkailija tunnistikin minut: Sähän olit täällä viime vuonnakin. - Mä muistan sut. -Niin olinkin. Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt.

Varasin invahuoneen etukäteen, mutta saamani huone ei ollutkaan esteetön, joten vaihdoimme sen. En tiedä mikä kömmähdus henkilökunnalle oli varausvaiheessa käynyt, mutta uusi huone oli parempi.
 Otin kaakaon ja suunnittelin lomaohjelmaa huoneessani. Maria ja Jenna lähtivät tuetun loman aloitustilaisuuteen, ja tilaisuuden päätyttyä menimme yhdessä päivälliselle.

Ilmassa oli hiukan matkaväsymystä, en valvonut kovin myöhään.


Seuraavana päivänä uin, nautin altaalla ukkostehosteista ja värivaloista. Tosin pääsin uimaan vaan yhteen altaaseen, koska allasnosturi oli rikki. Huomasin myös majoituttuani, että jalkapainoni olivat unohtuneet kotiin. Kerroin vastaanottoon ja sain lainata niitä silloin, kun ne eivät olleet allasterapia-asiakkaiden käytössä. Se toimi. Tiistaina myös ulkoilin ja kävin syömässä kylpylän lähellä olevassa rantaravintolassa. Ulkoilusää olikin loistava, kuten kuvasta näkyy.


Muistaakseni kävin jalkahoidossakin. Keskiviikkona meinasin lähteä Saimaan risteilylle, mutta en päässyt laivaan sähkärillä. Olisi pitänyt ottaa manuaalipyörätuoli mukaan.


Herkuttelu kuuluu lomaan


Alkuviikon avustajana oli Anne ja Tuula tuli torstaina jatkamaan ihanien tuliaisten kanssa, pienen Baileys-pullon ja kauniin saippuan.
Torstaina taas uin ja kävin aromaattisessa hieronnassa. Sain valita öljyn, jolla minua hierottiin. Valitsin jonkun piristävän.


Perjantaina piti jo lähteä, olisin voinut vielä jäädä muutamaksi päiväksi. Harmi, että cp-liiton tuettu loma Imatralla peruuntui vähäisen hakijamäärän vuoksi.


Ei kommentteja: